4 tips til den helt rigtige jakke

I et land som Danmark, så vil den regerende mode være stærkt domineret af jakker. Det bliver altså ikke ofte så varmt, at man helt kan glemme jakken derhjemme, hvor kun sommeren kan hjælpe her.
Men når det så kommer til at finde tøj, der holder en varm, så er der fyldt med muligheder derude, og jakker er ingen undtagelse. Udvalget kan føles helt enormt, og det kan være svært at få styr på alt, der skal overvejes. Derfor får du her 4 tips, og har du flere spørgsmål om mode, så besøg https://www.trenden.dk/ og læs mere!

Længden gør en forskel

Om det skal være en hoftelang læderjakke eller en længere trenchcoat bør være det første du bestemmer.
For længden er nemlig meget sigende. Korte jakker har det med virkeligt at fremhæve overkroppen, hvilket nogle mennesker rigtigt godt kan lide.
Til gengæld har længere jakker den fordel, at de gør at store dele af kroppen er dækket af stof, som er lige bredt omkring. Dette kan være et andet udtryk, som du måske kan lide. Uanset hvad, er dette et godt sted at starte.

Funktionalitet er fjong for nogle

Skal din jakke have et væld af lommer over alt? Eller kan du klare dig med én i hver side og så afsted?
Dette er et meget individuelt spørgsmål, men igen er det et spørgsmål, som det er utroligt vigtigt, du besvarer. Har du en tendens til at være den person i vennegruppen, som altid har læbepomade, plastikposer og tyggegummi rundt omkring, så kan mange lommer måske være smart.
Men er du derimod mere tilbageholdende, så behøver du nok ikke lommer op og ned ad armene på den jakke, som du vælger.

Hvornår skal jakken bruges?

Som så meget andet tøj, så kommer du ikke til at bruge din jakke hele året rundt. Med skiftende temperaturer og vind, så ville det være upraktisk.
Ruskindsjakker, som du kan se her, er primært populære om vinteren, men kan hurtigt komme til at føles lidt for tætte, når det kommer til at sommer.
Derimod er der få mennesker, som tænker, at læder er til vinter, for læder isolerer ikke altid lige godt. Kort sagt, så handler det om at finde ud af, hvornår du egentligt vil have denne jakke på.

Tænk over klimaet

Det handler ikke bare om vejret, men også over, hvordan klimaet er, der hvor du skal bruge din jakke. Er du eksempelvis meget ude ved havet, så ville det være smart at vælge en jakke, som kan knappes meget højt, så vinden ikke rammer hele ansigtet.
Samtidig vil det for nogle, eksempelvis dig, som gerne vil rende i sneen, være en rigtig god idé at erhverve sig en jakke med en hætte. Så kommer du aldrig til at glemme en hue og fryse ørene – det er både praktisk og smart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.