Aalborg er et godt sted at starte virksomhed!

Iværksætteri er populært i hele Danmark

Iværksætteri har sjældent været mere i fokus end det er lige nu. Vi bliver næsten hver dag præsenteret for nye forretningsmodeller i medierne, eller hører om hvordan andre har opnået stor succes.

At være iværksætter, samt det at drive egen virksomhed er noget der kræver hårdt arbejde – men det lykkedes også for rigtig mange at få succes med netop at starte egen virksomhed. Dog er der faktisk forskel på hvor i landet du befinder dig, når du starter virksomhed. I hvert fald viser en lang række nye undersøgelser, at visse områder er mere entreprenante end andre i Danmark. Syddanmark noterer sig for at være et af de steder hvor der er mindst fremgang i antallet af nye virksomheder. Hvad dette skyldes kan være svært at sige, men det er klart at kommunerne i de forskellige dele af Danmark gør sit, for at det kan blive så gunstigt som overhovedet muligt at starte virksomhed.

Modsat Syddanmark, hvor antallet af nystartede virksomheder er lave, så klarer virksomhederne i Nordjylland markant bedre. Dette er målt på antallet af nyoprettede CVR numre i de forskellige egne, og her klarer Nordjylland sig ret godt på denne skala.

Aalborg har succes med opstart af virksomheder

I Aalborg har man også succes med at få oprettet en masse virksomheder, som på spændende vis formår at skabe sig en flot kundebase. Aalborg har i mange år været et godt sted at starte virksomhed, og der er også hjælp at hente hos de forskellige erhvervsråd hvis man har interesse for iværksætteri.

Et par af de virksomheder som har klaret sig godt en længere årrække har vi haft et nærmere kig på. Vi har udvalgt et forskellige virksomheder og kigget lidt nærmere på hvem de er, samt hvad de laver der giver dem succes med at drive forretning i Aalborg.

Dansk Facadepuds klarer sig godt gennem flere år

En virksomhed som har eksisteret i flere år er virksomheden Dansk Facadepuds, som varetager renovation af facader og lignende opgaver. Virksomheden har eksisteret siden 2010, og har stor succes med at finde løsninger til både private og erhverv, hvor facaden bliver renoveret til UG.

En type virksomhed, som oprettes mange steder i landet, men her har Dansk Facadepuds altså formået at bide sig fast i markedet. De arbejder med nyere metoder indenfor marketing, hvilket måske gør dem mere konkurrencedygtige end deres konkurrenter. I hvert fald er det en spændende virksomhed som kan klare de fleste opgaver til perfektion, så hvis du mangler hjælp til facaderenovering eller måske filsning af huset, så er Dansk Facade puds et super godt bud.

Tiffany har sat sig på tøjmarkedet i Aalborg.

En anden virksomhed, som agerer i en helt anden boldgade er tøj virksomheden Tiffany, som både har fysisk butik i Aalborg, men også en ret populær netbutik. De forhandler tøj til kvinder på interenettet, og har stor succes med at sælge de kendte brands som Kokoon, American Vintage, Ganni og mange flere.

Blandt andet har virksomheden også deres helt eget mærke, som også sælger godt til de kvindelige forbrugere.

Bør du starte virksomhed i Aalborg?

Hvor du vælger at starte din virksomhed har nok ikke den store betydning – det som klart vægter højest er at du er god til at eksekvere på din idé. Så er du skarp i eksekvering, så er det bare med at komme ud over stepperne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.