Arbejdsløshed kan skabe booste innovationen i erhvervslivet

Arbejdsløshed er typisk omtalt som negativt, og ses gerne i et lavest muligt niveau. Sådan vil det nok altid være, men at der er mange arbejdsløse, kan også give erhvervslivet nogle muligheder, hvis de vel og mærke tør slå til. Politikere er nemlig villige til at gå langt, for at få arbejdsløse i arbejde igen, og blandt de mange tiltag til at løse udfordringen, indgår erhvervslivet i stort set dem alle sammen. Det er nemlig der, hvor folk kan komme i arbejde, så sprudler erhvervslivet, vil arbejdsløsheden også automatisk falde. Virksomhederne skal blot turde investere og udvide forretningen, og dermed give dem muligheden for at tjene endnu flere penge.

Er der købere, så er der også et marked

Alle brancher bør tænke sig nøje om, når de ligger budget for det næste år. Folketinget gør alt hvad de kan, for at få folk i arbejde, og dermed give dem flere penge imellem hænderne. Det betyder der købes mere, men er der rent faktisk nogle varer til salg? Hvis du som virksomhed, kunne have en udvidelse i tankerne, ville at ansætte arbejdsløse, som har de rette kvalifikationer, være en super ide. De er der ude, motiverede og klar til at komme i arbejde igen. De fleste af dem, har nogle rigtig fine erfaringer og evner med sig, og får de et job, er de også i stand til at gå ud og bruge penge. Dermed skabes en spiral, hvor jo flere penge man får mellem hænderne, jo mere bruger man og jo mere vil virksomhederne tjene. Det skulle gerne gøre det fornuftigt for virksomheder at udvide, fordi chancen for at få flere penge hjem igen, ville være meget stor.

Det rette samarbejde hjælper med at finde de nye ansatte

A kasser landet over, arbejder hver dag med at få folk i arbejde. De har stor kendskab til erhvervslivet, og har et kæmpe netværk af virksomheder, der muligvis ville kunne ansætte en arbejdsløs. Er du ikke allerede en del af det netværk, kan det anbefales at blive medlem af en a kasse nu. De vil nemlig kunne spare dig besværet, og finde de helt rette medarbejdere til dig, uden du selv behøves røre en finger. De kan også give dig vigtig viden om, hvordan arbejdsløsheden generelt er lige nu, så du kan planlægge dine forretningseventyr mere nøje.

A-kasser har kontakt til rigtig mange arbejdsløse, og de er fremtidens medarbejdere. Der er ikke noget de hellere vil, end at komme i arbejde, og deraf udspringer en kæmpe motivation og iver, for netop at blive ansat i din virksomhed. De fleste har været igennem flere forløb, og er dermed opdateret inden for deres felt. Derudover er de klar til at yde 100%, og glæder sig virkelig til at komme i gang igen. Det er oplagt at have med sig, hvis man skal til at udvide, da typer som dem, sætter skub i processerne, grundet deres høje energiniveau. Dermed kan arbejdsløse ændre deres situation, og medvirke til øget vækst, til stor gavn for din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.