Blockchain – her er forklaringen

Noget af det mest hypede samt omtalte emne inden for tech-industrien i 2017, samt starten af 2018 har uden tvivl være Bitcoins, samt andre kyptovalutaer. Dette stiller selvfølge en række spørgsmål, som i stor grad tager afsæt i at skabe en forståelse for dette nye princip.

Lad os prøve at komme med en kort og præcis forklaring på hvad dette blockchain er. Enhver blok i Bitcoin netværket har en reference til en foregående blok, hvilket danner en kæde, som vi altså her kender som Blockchain.

Blockchain udgør selve bitcoins database, som indeholder de vigtigste informationer omkring transaktioner, som har været med den pågældende blockchain. Denne data fylder rigtig meget, hvorfor at mange foreninger og fagkyndige inden for bitcoin branchen anbefaler, at du benytter en såkaldt light client som Electrum. Dette er for at du ikke behøver at have alt denne data på din computer, da den fylder super meget.

Indtil at man lykkedes med at komprimere den nuværende data, så vil ovenstående være den bedste løsning. Det er dog ikke forventeligt, at pladsmangel bliver et reelt problem hos Bitcoin, man skal nok finde en løsning.

Du kan også eje bitcoins

Selvom at Bitcoin kan virke som en mild udgave af raketvidenskab, så er det faktisk slet ikke så slemt. Selvfølgelig kræver det, at du sætter dig lidt ind i selve teknologien, men sådan gælder det ligeledes også med aktier og andre investeringsformer.

Hvis du stadig efter at have forstået selve teknologien synes at det kan være svært at forstå hvordan du køber disse bitcoins, så findes der nogle firmaer herhjemme i Danmark, som kan være behjælpelige med den proces, selvfølgelig mod en mindre betaling. Faktisk kan det være en super god idé at vælge en af disse løsninger, da du på den måde er 100% sikker på at få det ønskede produkt.

Hvis vi skal fremhæve en virksomhed, som har hjulpet rigtig mange danskere med at blive ejere af denne nye teknologi, så er det klart værd at fremhæve virksomheden Bettercoins.dk, som helt lavpraktisk hjælper dig med at købe samt sælge bitcoins. Du kan i øvrigt også tjekke den nuværende kurs på bitcoins på hjemmesiden.

Vi håber at du er blevet lidt klogere på hele bitcoin teknologien ved at læse denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.