Brugbare ting til hjemmet

Har du ondt i kroppen eller har du en alvorlig sygdom? Mangler du inspiration til at få dit barn til at falde til ro? Eller mangler du et sted at opbevare dine mest værdifulde genstande? Så se med her.

Med denne lille guide kan du finde inspiration til ovenstående.

  • CBD – olier mod smerter. – CDB er en forkortelse for cannabis. Det har en virkning som medicin til smerter, gigt, sklerose, Parkinson og meget andet. Olierne er meget populærere, men det diskuteres også hvorvidt olierne er lovlige, da cannabis er anset for at være et rusmiddel. Dog skal du ikke være urolig, da mange forhandlere sælger produktet deriblandt www.CBD-olier.dk.

  • Nusseklude, til at få dit barn til at falde hurtigere til ro. – Det giver en stor tryghed for barnet at have noget at klamre sig om og nusse med, når det skal sove. Det falder hurtigere i søvn og sover meget bedre og længere, end at lægge uden en nusseklud. Prøv det i dag.

  • Cupboards til opbevaring af værdi. – Cupboard er den engelske udgave for skab. Anskaf dig et såkaldt skab til væggen med sikkerhedsnøgle, så du frit kan have dine mest værdifulde ting til at stå fremme. Uden at nogen hapser dem.
    Desuden har firmaet Cupboard også vægophæng til dit skab sammen med andre interessante og brugbare ting til dit hjem.

Gå på opdagelse blandt disse inspirationsideer.

Derudover findes der er hav af andre brugbare ting til dit hjem. Her er nogle ekstra ideer til inspiration.

  • Flotte pyntepuder til at pifte stuen og sofaen op. Dette giver en hyggelig og tryg stemning, når man træder ind i stuen. Det virker ikke som nogen stor ting, men dette er blandt en af de vigtigste ting i et hjem. Det kan ikke skade at prøve så bare spring ud i det.

  • En vase til opbevaring af dine blomster og buketter, eller bare til at stå til pynt på kommoden. Der findes mange forskellige typer vaser, så det er bare at finde den vase der passer bedst ind i dit hjem. Du kan vælge mellem små, store, runde, firkantede, lange, smalle, med riller, uden riller, en masse farver osv.

  • En planlægnings tavle til at skrive aftaler, arrangementer, madplaner osv. ned på. Dette giver et rigtig godt overblik over din hverdag, samtidig med at det giver dit hjem en ekstra lille detaljer. Desuden kan du vælge at detaljere tavlen endnu mere, ved at hænge indbydelser, feriekort, menuer og billeder op på den, for at gøre den mere personlig og indbydende.
    Igen så kan du vælge at springe ud i det. Det er billigt, nemt og hurtigt. Du kan altid tage tavlen ned igen, hvis den ikke lige falder i din smag.

Med disse tips ønskes du held og lykke med din videre færden, med at finde dine brugbare ting til hjemmet. Husk, at kun fantasien sætter grænser. Så grib computeren, mobilen eller IPad’en og brug google som din bedsteven. Så skal det nok lykkes for dig, at skabe et personligt hjem med brugbare ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.