Derfor er kvalitet vigtig, når du køber badedragt til den lille pige

Der er delte meninger, når det gælder ta shoppe tøj til børn. Nogle går efter mærkerne, andre går efter discount, og det er også en smagssag. Nogle føler, at de får mere for pengene ved at købe kvalitetsmærker, og andre mener, at de bare betaler ekstra for mærket. Der er dog et par steder, hvor det vil være smart at prioritere kvalitet – eksempelvis når der skal købes badedragt. Du kan også finde mere om badedragter til børn her.

Vælg kvalitet frem for discount, når det gælder barnets hud

Det kan diskuteres, om det er nødvendigt, at en bluse koster 300 i forhold til 80 kr. Kigger vi i modsætning på badedragter, så er det virkelig funktionaliteten, man betaler for, når man giver lidt mere for den. Så kan det måske være smartere at købe et par billige bluser i stedet for nogle dyrere bluser, og så prioritere pengene på badetøjet. På den måde går tøj budgettet stadig op.

Den gode pasform – hellere lidt for stor end lidt for lille

For det første, så er der pasformen. Badedragter er heldigvis meget fleksible og elastiske, så det er ikke så svært at købe dem online, uden at have prøvet dem på barnet. Kender man mærket, så har man også en idé om, hvor stort deres tøj plejer at være i størrelsen. Hvis ikke, så kan man hurtigt Google sig til andres erfaringer og meninger om størrelsen i forhold til andre mærker. Er man i tvivl om størrelsen, så er det bedre at købe til den lidt store side, da en for lille badedragt vil komme til at gnave i skuldrene.

Badedragter med UV-beskyttelse er en god investering

Et meget relevant emne ved badetøj til børn er, at man kan få dem med UV-beskyttelse. Dette er ikke så relevant, hvis den kun skal bruges til svømmetræning i den lokale svømmehal, men skal den bruges om sommeren, på stranden, eller på en ferie i sydens varme sol, så er det et meget vigtigt element at huske på. Det er nemlig umuligt at se, om den lille bliver solskoldet under badedragten, når hun leger på stranden og i vandet.
Der findes forskellige grader af solbeskyttelse, som svarer til den faktor, man kan købe solcreme i. Det er selvfølgelig vigtigt at huske at smøre al blottet hud med tilsvarende solcreme, så man ikke risikerer forbrændinger på disse områder.

Gode kvalitetsmærker laver badetøj med UV-beskyttelse

Nogle af de gode mærker, som laver gode kvalitets badedragter til børn med UV-beskyttelse, er mærker som Hummel, Noa Noa, Soft Gallery, Color Kids, Molo og Mini a Ture. Disse mærker har også lavet badedragter, der er duper søde, nuttede og en prinsesse værdig. Man behøver nemlig ikke at vælge imellem smart design og god funktionalitet.

Mange af de gode mærker laver økologisk badetøj til børn

Rådet lyder derfor at gå efter badetøj med UV-beskyttelse fra et godt kvalitetsmærke. Disse laver nemlig også badetøj, som er fri for unødvendige og skadelige stoffer. De går typisk under mærkningen Øko-Tex.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.