Derfor skal du hjælpe din gravide veninde med at finde babyudstyr

Er din veninde gravid? Meget gravid måske? Begynder hun at stresse lidt over alle de ting, hun ikke har fået købt? Så er det uden tvivl tid til at hjælp hende, så godt du kan.
Om du selv har børn eller ej kan være lige meget – da hun uden tvivl bare har brug for noget støtte.
Nedenfor kan du læse om alt det babyudstyr, hun gerne skulle have fat på, inden babyen ankommer. Desuden kan du læse om, hvordan du kan hjælpe hende med at blive klar til at blive mor.

Guide til babyudstyr

Der findes et hav af babyudstyr, og det gælder blot om at læse en masse guides og tænke sig godt om, så man er helt sikker på, at det man får fat i, er det nødvendige.
Det kan være alt fra en barnevogn til bleer, og selvom det kan være en god idé at læse mange af slagsen, får du herunder en guide til at købe det nødvendige babyudstyr (så du kan hjælpe din veninde bedst muligt):

  • Barnevogn. Den er virkelig rar at have for en nybagt mor.
  • Slynge eller bæresele. Eller begge dele – så barnet kan føle sig tryg i sin mors eller fars favn.
  • Sutter. Nogle kemifri af slagsen!
  • Bleer. Nødvendigt.
  • Autostol. Den skal din veninde selvfølgelig kun anskaffe sig, hvis hun ejer en bil.
  • Tøj. Og masser af det, så hendes baby kan holde sig varm.
  • Dyner og sengetøj. Så barnet kan sove trygt og varmt.
  • Huer. Især til vintermånederne.
  • Legetøj. Og en masse af det – hjælp din veninde med ikke at blive forgabt i alt det legetøj der findes, så hun i stedet kun vælger det nødvendige, som babyen kan have gavn af.

Hjælp dine veninde

Hvis du følger ovenstående guide, og på den måde hjælper din veninde, vil hun uden tvivl være lykkelig for din hjælp. Måske har hun tænkt på mange af tingene selv, men det kan også være, at der er noget hun ikke har overvejet, som du har tænkt på.
Udover babyudstyret kan du også hjælpe på andre måder. Du kan lytte til hendes bekymringer og forestående glæder om den kommende tid, og du kan bare være der for hende.
Du kan også give hende en massage (det har hun uden tvivl brug for), og du kan hjælpe hende rent økonomisk (du kan måske holde en lille fest for hende og investere i nogle gode produkter til hende og den kommende baby).
Der er mange måder, du kan vise din støtte på, og det gælder blot om at overveje, hvad hun har brug for – måske du kan tænke på, hvad du selv gerne ville have hjælp til, hvis du var gravid, eller da du var gravid.
Hun vil helt sikkert sætte pris på din hjælp og støtte, og det vil med stor garanti også gøre jeres venskab stærkere, inden der kommer et barn og laver om på det hele

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.