Det moderne menneske er meget på computeren

I løbet af de sidste mange år, har man set en helt særlig tendens, som nærmest er fuldstændig umulig at undgå. Det er nemlig, hvordan teknologien forsat kun vokser sig større og større, og på samme tid bliver en mere og mere integreret del af vores hverdag. Teknologien er et af de projekter sammen med bæredygtighed, der er allerflest penge i.

Det er helt klart tydeligt at se, når 20 årige drenge tjener kassen på at udvikle apps eller åbne butikker såsom opladershoppen. Det handler om at gøre livet så let som muligt, for det moderne menneske, og hvis man kan sørge for, at man pludselig kan gøre noget over sin telefon, som man før skulle gøre manuelt, så er du allerede tættere på at være en succesfuld i iværksætter. Et helt klart billede på dette, der i virkeligheden viser, hvor langt udviklingen er nået, er når man ser, hvordan man i USA er begyndt at proppe kæmpe tablet lignende ting ind i køleskabet.

Dette skal bruges i stedet for, at man normalt ville bruge en magnet til at sætte ugens indkøbsliste op på. Nu kan man både finde opskrifter og tjekket vejret på ydresiden af sit køleskab. Dog er der en ting, der er vigtig for at al denne teknologi fungerer. Det er en ting, som man i virkeligheden var overbevist om blot var en dille, men som i virkeligheden er blevet en større del af vores hverdag end noget andet. Det er selvfølgelig internettet, der er bæreren af den forsat voksende teknologiske udvikling.

Man ser, hvordan internettet bliver brugt på alle tænkelige arbejdspladser og institutioner. Hvis ikke det at sidde foran computeren er en stor del af jobbet, så bruger man som minimum internettet til at kommunikerer via mail. Det er simpelthen umuligt at distancerer sig selv fuldstændig fra denne udvikling uanset, hvor meget man ønsker det.

Ønsker man ikke at støtte den teknologiske udvikling, må man melde sig ud af samfundet

I og med at samfundet og verdenen er blevet så skarp og afhængig af teknologien, findes der nærmest ingen steder i verdenen, hvor man kan blive fri for denne. Dette ser man et tydeligt eksempel på, når man i mange udviklingslande i Afrika fuldstændig har sprunget det step over, hvor man bruger betalingskort og gået direkte til betaling over mobilen. Dette skyldes især, at udviklingen går så stærkt, at ting bliver forældet inden man overhoved, når at tage det til sig. Man melder sig derfor også fuldstændig ud af samfundet, hvis man melder sig ud af internettet.

Webshops tjener gode penge på et godt forbrug

Selvom man hele tiden er nødt til at skifte sine produkter ud for at være med på noderne, er den mængde, som man bruger sin computer og telefon, alligevel så høj, at man stadig kan nå at skifte batteri eller oplader flere gange inden man skal have en ny. Dette gælder også selvom, disse ting udvikles til at kunne holde længere og længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.