Dit barns næste kostume

Hvis det snart er tid til fastelavn, halloween eller en helt tredje fest, hvor kostumer til børnene er påkrævede, så er du sandsynligvis på udkig efter noget nyt. For med mindre at kostumet virkelig var et hit, eller det er med nogle andre personer, så er det sjældent, at børnene vil have det samme kostume på to år i træk. Men hvad pokker skal du foreslå, hvis dit barn ikke selv kan komme på en god idé. Det skal helst passe til dit barns ønsker omkring, hvor anonymt eller iøjnefaldende det skal være, og så skal det helst forestille noget, som er spændende. Med andre ord kan det være svært at finde kostumer til børn.

Så er du på udkig efter dit barns næste kostume, men kan ingen af jer komme på, hvad det skal ligne? Så fortvivl ej. Her kommer nemlig inspiration til at finde på det perfekte kostume, som passer netop dit barn. For at se et udvalg, så klik her.

 

Det enkle kostume

Nogle børn elsker at klæde sig ud, andre synes måske, de er ved at blive for gamle, og nogle føler sig måske også nervøse for, at andre gør grin med kostumet. Heldigvis findes der en løsning på det, og således kan du finde masser af kostumer, som er ganske diskrete, men stadig gode – uanset om de skal laves derhjemme eller købes færdiglavede.

Typisk er det de simple kostumer, som er diskrete men samtidig gode. Et spøgelse til halloween eller måske Lille Per, en konge eller en prinsesse. Det er alle gode forslag til, hvordan man nemt og sikkert kommer gennem dagen eller aftenen.

Du er også forsikret om, at det nu kommer til at ligne det, det skal. Uanset om du laver det selv eller køber det færdiglavet, så vil de simple kostumer altid være lette at genkende, hvilket sandsynligvis også er vigtigt for dit barn, hvis han eller hun er nervøs omkring det med at klæde sig ud.

Det kreative kostume

Elsker dit barn at klæde sig ud, så gælder det bare om at give den gas og lade kreativiteten flyve. Der findes nemlig masser af fede løsninger til de kreative kostumer til børn. Superhelte, pirater, kendte mennesker eller dyr er blot nogle af de kategorier, som giver plads til både at have et individuelt kostume, som ingen andre har, og samtidig se godt ud.

Der findes også lidt mere skæve løsninger, som eksempelvis at klæde sit barn ud som det modsatte køn. Forestil dig blot, hvor sjovt en dreng vil have det, hvis han har det sjovt, når han klæder sig ud, og så tropper op i det modsatte køns hverdagstøj. Det er der næppe andre, som også gør.

Er I kommet på en anden god idé, men ved I ikke, hvordan det skal komme til at ligne, så foretag blot en hurtig Google- eller YouTube-søgning. Her vil du med sikkerhed finde guides og forslag til, hvordan man lettest kommer til at ligne en trold, en bil eller noget helt tredje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.