Drop afhængigheden – vælg det sunde!

I Danmark har vi en stor del af befolkningen som i den ene eller anden udstrækning af afhængig af noget. Hvor alvorligt denne afhængighed kan være afhænger selvfølgelig meget af hvad du er afhængig af. Hvis du oplever at du ikke kan lade være med at drikke kaffe, så er det måske et problem, men knap så farligt, som hvis du er super afhængig af alkohol eller ande euforiserende stoffer.

I dag skal vi dog hverken snakke om kaffe eller euforiserende stoffer, men nærmere et andet stort afhængighedsproblem vi har i Danmark, samt hele verden – nemlig cigaretterne.

I Danmark ryger estimeret 17% af befolkningen, hvilket selvfølgelig er et højt tal. Hvis du spørger den enkelte ryger, så er jeg ret overbevist om at størstedelen har et brændende ønske om at være røgfri, da det næppe gør noget godt for kroppen. At ryge nedsætter den effektivitet, samt er ikke ligefrem super godt for din kondi eller krop generelt, hvorfor at man vil kunne opleve en helt ny version af sig selv, hvis man slipper denne afhængighed, men hvordan gør man det?

At stoppe med at ryge fra den ene dag til den anden er svært. Faktisk så svært at det næppe er noget vi anbefaler, hvis du ønsker at stoppe med at ryge. Vi har dog et andet forslag, som gør at du ikke skal stoppe lige nu og her, men skifte metode. Du skal selvfølgelig give den populære e-cigaret en chance, fordi netop denne metode er en af de mest effektive i forhold til at stoppe med at ryge.

Men hvorfor er det effektivt? 

Grunden til at denne metode kan virke langt mere effektiv end andre metoder er netop, at du selv kan justere doseringen af nikotin i din e-væske, hvilket giver nogle favorable muligheder i forhold til at vende kroppen til ikke at skulle have store mængder af nikotin. Faktisk kan du over tid vende kroppen til slet ikke at skulle have noget nikotin, hvilket er en fordel!

Så giv e-cigaretten en chance, det fortjener den og din krop!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.