En gratis hjemmeside er din adgang til internettet

Internettet er kommet for at blive og hvad der for få år siden virkede umuligt. Prøv engang at tænke på at en normal hjemme PC i dag har mere kraft en samtlig data kraft som NASA havde til rådighed under måneopsendelsen i 1969 eller tænk på at de computere, som nok i virkeligheden var en regnemaskine, som den amerikanske hær brugte under anden verdenskrig fyldte en hel kælder og vejede adskillige ton. I dag er en lommeregner bare et ud af mange programmer på din smartphone og det ville være utænkeligt ikke at have en lommeregner eller en mobiltelefon som kan mere end hvad en computer kunne for få år siden.

Teknologien går frem ad og nu kan du deltage med din egen hjemmeside

Hvis du ønsker at være en del af det kæmpe fremstød som cyberspace og internettet er, kan du for eksempel lav din egen hjemmeside. Mulighederne er mange, og der er mange webhost som kan give dig et tilbud på løsninger. Derudover er der mange hjemmesider som tilbyder at designe din egen hjemmeside, selvfølgelig i mod et vederlag. Denne betaling kan tit løbe op i mange penge, og det er selvfølgelig fjollet at betale for noget, som man i virkeligheden ikke ved om er noget for en selv. For tænk på at bruge mange tusinde kroner på en hjemmeside om for eksempel asiatisk mad, hvis man nu er interesseret i det, for så at finde ud af at det ikke er noget for dig at poste mad oplevelser hver dag, eller du simpelthen ikke kan finde tiden til det i en travl hverdag, hvor job, familie, fritidsaktiviteter og familie skal hænge sammen. Heldigvis er der mange side som tilbyder at lave en gratis hjemmeside til folk som er en basis løsning hvor du som forbruger kan komme til at snuse til det at have en hjemmeside. Er det en webshop du skal lave er det også en mulighed at kigge på en billig webshop løsning.

Efter du så har prøvet kræfter med det, og finder ud af om det er noget for dig, kan du så gå på oplevelse på en af de mange hjemmesider som tilbyder mere professionelle løsninger til brugerne, som har et pænere look og som kan tiltrække flere brugere.

Men hvad skal jeg lægge op min gratis hjemmeside?

Før i tiden var det meget populært at bruge sin gratis hjemmeside som en platform til at fortælle om sit sociale liv. For eksempel skrive om ferier man har været på og uploade billeder derfra, det kunne for eksempel også være en familie som havde en familiehjemmeside. Så kunne vennerne og resten af familien se hvad man foretog sig og kommenterer i gæstebogen, helt ligesom med de sociale medier. Nu til dag har private mere niche orienterede gratis hjemmesider. Som for eksempel en hjemmeside der omhandler yoga, hvis det er det som man er god til og gerne vil vise verdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.