Er du klar til årets cykelsæson?

Der står maj i kalenderen og sæsonen er startet for cykling. Det gælder både på landevejene, men også i TV’et. Årets første store Grand Tour er netop startet, og det smitter i den grad af på cykel entusiasterne herhjemme i Danmark.

Cykling er noget for ALLE

Cykling er for mange blevet en uundværlig hobby. Det er både kvinder og mænd, men faktisk også børn som er interesseret i denne form for motion. Det er fællesskabet og motionen der tiltaler en bred målgruppe. Det er ikke nyt, at vi er vilde med at cykle i Danmark, men over det seneste årti er vi blot blevet mere fokuseret på måden vi også cykler på. Det handler om at komme ud i den friske luft, samt forbedre sin egen præstation. Vi er ekstremt resultatet orienteret og i en dagligdag, hvor der er travlt på arbejde, samt nok at se til derhjemme, så kan det være meget rart at komme ud og træde i pedalerne.

En motion fyldt med fordele

Cykling har mange fordele, og det er en meget effektiv motionsform.

Oftest fremhæver den brede målgruppe som en stor fordel, at det både kan gøres selv, men også som et team. Har man ikke lige en gruppe, som er klar til at tage en tur på landevejen, så er det nemt blot selv hoppe op på sadlen og tage turen. Derfor er man altså ikke afhængig af om naboen lige har tid, man kan blot selv administrere sin tur, når det passer ind i kalenderen.

Cykling ”kan” være en dyr hobby

Når man skal vælge det rette udstyr, så kan det hurtigt blive dyrt.

Dog gælder det gode gamle ordsprog også, når man skal udvælge sit udstyr: ”man får hvad man betaler for”. Der findes mange anerkendte brands derude. Typisk handler det om præference og hvilken type rytter man er. I princippet er der stor forskel på udstyret man anvender, afhængig af om man er en tung eller let rytter. Det er altid en god idé, at rådgive sig med en ekspert på området.

Hvis man gerne vil i gang med cykling og ikke har den nødvendige viden, så vil det til enhver tid give bedst mening, at henvende sig hos en cykelbutik og ikke i supermarkederne. Der gives blot en langt mere udført service hos cykelhandleren, som gør at du får en bedre start på sporten.

Vi fremhæver denne cykelmodel

En af de cykelmodeller der især er blevet fremhævet her i 2017 er Avenue cykler. Cyklen kendetegnes ved modellens danske design. Man er overhovedet ikke i tvivl om, når man møder en Avenue model på sin vej. Den skiller sig i den grad ud fra mængden, med sit eksklusive design og høje fart på cykelstierne. Opsummeret til én enkelt sætning, så beskrives Avenue bedst således: Stor produktionsviden der sikrer høj kvalitet hver gang. 

Se flere cykler af høj kvalitet ved af følge dette link. 

Anskaffer man sig en Avenue model, så er det altid en god idé at være ekstra opmærksom på hvor og hvordan den opbevares. Ikke nok med modellerne har været ekstremt populære blandt privat forbrugeren, så har der også været mange tyverianmeldelser på modeller som Avenue og lignende. Derfor kan det være en god idé at sørge for, at parkere cyklen steder hvor der er videoovervågning, hvis man er ude og cykle en tur – alternativt kan man altid sørge for at holde den indendørs, når man er hjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.