Find dig selv – i sengen!

Trænger du til at prøve noget nyt i sengen? Måske med en partner eller måske bare med dig selv? På internettet kan du finde alt hvad der rører sig inden for sex, intimitet og parforhold. Måske har du altid haft en drøm om at prøve fx latex, men har ikke helt kunne komme i gang med det, af den ene eller den anden grund. Men frygt ikke, ”det kinky” er ikke kun for de super specielle, og er meget mere normalt, end man egentlig går og tror.

Er du parat til at finde dig selv og måske din partner – i sengen? Mange mennesker går gennem livet, uden at komme i kontakt med deres seksuelle side, så lad det ikke være dig. Læs med her!

Gummi fetish

Der er intet så fantastisk som sex og samliv, og det får hele jorden til at dreje rundt. Men nogle gange kan tingene godt gå lidt i stå, og her er det vigtigt at tage styringen, og få sexlivet op og køre igen. Her kan det være en god idé at læse lidt om forskellige ting. Har du fx hørt om gummi fetish?

Gummi fetish er når man bruger gummi under samleje eller onani, i form af bondage udstyr, gummi udklædning, tøj og tilbehør. Mange mennesker ved slet ikke at de er til gummi og bondage. Ved disse kostumer kan du bl.a. vælge om du skal være den dominerende eller den underdanige. Her fx ved at have en pisk eller at være bundet. På siden her kan du læse meget mere om gummi og bondage, og du får en komplet guide til, hvordan du skal krydre dit sexliv med gummi fetish.

Prøv de bundløse trusser

Der er et hav af muligheder inden for sexlege. Nogle mere ekstreme end andre. Mange mænd og kvinder synes, at det er enormt frækt og lokkende, når en kvinde går med bundløse trusser. Kvinder har i mange århundreder lokket mænd med deres beklædning, heri også trussen. Her er trussen en præmie, som manden kan vinde, såfremt han har den rette opførsel. En bundløs trusse, er en trusse, som mangler bunden. Manden kan dermed nemt få adgang til kvindens vagina. Og der findes mange forskellige slags bundløse trusser. Fx bomuld og blonde.

I mange parforhold kan dette ses som en sjov leg, som kan starte med at kvinden sender manden en sms, hvori der blot står, at hun er iført de bundløse trusser. Hermed kan manden – og kvinden – gå og glæde sig til at de snart skal ses. Dette er også perfekt til par som ikke har ret meget tid til sex, og tingene skal gå hurtigt, eller par hvor de har så stor en lyst, at det skal gå så hurtigt som muligt. Læs meget mere om bundløse trusser på openworld.dk

Latex er for alle

Latex er blevet mere og mere populært gennem de seneste år. Det er ikke længere et tabu at føle sig sexet i latex! Få en komplet guide til latex på denne informerende hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.