Forny din læselyst inden semesterstart

De fleste studerende kender følelsen hen mod slutningen af semesteret. Eksaminerne presser, man er træt i hovedet og skal bare have det overstået på den bedst mulige måde. Når man er færdig på semesteret og alt forhåbentligt er gået godt, vil man bare gerne fokusere på noget andet end studier. Her kan en tur væk være fordelagtig, for lige at få tankerne væk fra alt det stress og jag man har været igennem de sidste par måneder. Nu sidder du måske og tænker, at der hverken er råd eller tid til at tage sådan en ferie, men det er der heldigvis råd for. Du vil her kunne læse dig igennem nogle forslag til billige ture, eller ture, der ikke nødvendigvis behøver at vare flere uger, men hvor der stadig er rig mulighed for at slå hjernen fra, og hygge dig med dine studiekammerater, der sidder med præcis den samme længsel efter ferie som dig.

Gode forslag til studierejser

Hvad enten du sidder fast i dit bachelor projekt, og har brug for at sætte hjernen på pause, eller lige er blevet færdig med et semester og har brug for fornyet energi til det næste, findes der en række forskellige rejsetyper, der kan hjælpe dig med dette.
et godt forslag til dig og kammeraterne, der har pengene, men måske ikke tid til at afsætte en uge, er en fodboldrejse til Manchester. Her findes der to fremtrædende klubber, der i disse tider dominere i toppen af den engelske fodboldliga. På en fodboldrejse vil der være rig mulighed for spændende oplevelser og fodbold i verdensklasse. Man får lov til at opleve fodbold og stemning på et helt andet niveau end herhjemme og turen behøver ikke at tage mere end 3 dage. På en fodboldrejse, vil du samtidig få rig mulighed for sammen med dine venner, at opleve bylivet på de sene timer og udforske byens barer og diskoteker.
Hvis dig og vennerne mere er til afslapning, hvor man intet selv skal planlægge ud over hvornår man vil stå op og gå i seng, findes der et hav af afbudsrejser med all inclusive. Her holder man sig klar ved tasterne, og springer til, når der dukker en rejse op, som man tænker kunne være interessant. Når det er all inclusive skal man som sagt ikke tænke på ting som transport, hotel og mad. Her skal man blot tage af sted, og så nyde at alt er planlagt for en. Samtidig kan man se frem til en stor besparelse når man vælger afbudsrejser. Dette er en fordel for de fleste studerende, der ikke har uanede mængder af penge mellem hænderne. Afbudsrejserne kan tilpasses alle typer. Det behøver ikke nødvendigvis at være en solferie, men kan også gå til alperne for at stå på ski, eller til London og Paris for at opleve storbyen.

Så uanset om du er til ferie med gang i, eller bare vil lægge på en strandstol dagen lang, er der muligheder nok for dig der studere og har brug for et afbræk fra læsningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.