Første date i dit hjem – hvordan forbereder du dig?

Du håber på hun er dit livs kærlighed, og din mave bliver fyldt op med sommerfugle, hver gang hun kommer forbi. Dette er noget alle har oplevet, når de møder en person de synes rigtig godt om. Selvfølgeligt er man spændt, når man er sammen med hende – men husk nu at hendes mave også er fyldt med sommerfugle. Når jeres forhold når til det punkt, hvor hun inviteres hjem til dig, er det ved at blive seriøst, og du skal altså være forberedt, så du kan imponere din måske kommende kæreste.

Vis du er en rigtig mand – lav mad

Når daten kommer på besøg, er det vigtigt du viser dig frem fra din bedste side – lav derfor mad til din dame. Piger er vilde med mænd, som ikke er bange for et køkken, og derfor skal du vise din søde pige, at du er blandt dem der kan begå sig i køkkenet. Når din date kommer på besøg, er det et must, at din mad sidder lige i skabet, da intet er mere pinligt end at ødelægge maden foran pigen, der giver dig sommerfugle i maven. Gå på træningslejer dagene op til, da skal sidde i skabet. Når maden er på plads, er det tid til at pynte romantisk og fint op.

Din bordækning skal være perfekt

Når din mad er på plads, er du langt fra færdig. Det kan godt være, at maden er vigtigt, men ligesom vi har set i lady vagabonden, er et flot bord med stearinlys vigtigt for en romantisk stemning. Pynt jeres bord med det pæneste bestik du har, de pæneste tallerkener samt nogle smukke stearinlys. Det hele skal se perfekt ud når hun kommer – og for guds skyld skal du lægge dit bestik ordenligt og på den rigtige side af tallerkenen, da din dame med garanti ellers vil blive skræmt inderst inde – hun vil jo have en mand med styr på tingene. Når maden, bordækningen og dit bestik er i orden, er du næsten i mål.

Flotte omgivelser er et must

Alt det centrale til din date er nu klaret, men skal du have fuldført den til perfektion, og give din date det perfekte helhedsindtryk mangler der lige det sidste. Omgivelserne skal ligesom maden, bordækningen og daten have meget kærlighed. Pynt flot op og imponer hende med din sans for stil og indretning. Skaf eksempelvis noget lækkert interiør fra Barokko, så alt er i fineste kvalitet. Stil derudover lidt planter frem, da de giver en mere hyggelig stemning end de grå og triste mure, som ellers omgiver dig til dagligt.

Det er ikke til at vide om denne pige er din sjæleven, men der er kun en måde at finde ud af det på. Forsøg at lære hende og kende, og giv hende en grund at blive. Når hun skal hjem til dig, er det derfor vigtigt, at du har gjort dit forarbejde, som var det din vigtigste eksamen. Se på ovenstående råd og ellers følg din mavefornemmelse, når den perfekte date skal laves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.