Franks interesse inden for tegneserier blev skabt takket være Politikken

Frank havde i hele sit liv haft forskellige hobbyer og samlede forskellige ting, men skiftede tit ud efter bare kort tid. Dette skyldes en manglende motivation og entusiasme inden for emnet. Han havde for eksempel tegnet en del, som hobby og samlet på sjove figurer. Hobbyer og ting som disse mistede hurtigt Franks interesse. Han var godt klar over, at det var fordi han bare ikke havde fundet det helt rette endnu og det gjorde ham heller ikke det store, da han stadig havde nydt tiden han havde brugt på det. Dog ville han gerne finde en hobby og noget han kunne samle på, som han kunne fordybe sig i og bruge en masse tid på.

Det hele startede med en opsigtsvækkende artikel på hjemmesiden

Frank havde altid læst meget på diverse nyhedsmedier, som fx på politiken.dk og det var netop her han fandt hans næste hobby og næste ting han skulle samle på. En dag stødte han på en utrolig interessant artikel på Politiken, som skrev om tegneserier og populariteten herfor. Denne læste han med stor interesse og følte sig hurtigt og egentligt også lidt overraskende hooked på tegneserier, efter han havde læst flere artikler omhandlende samme emne af nysgerrighed. Dette var starten på hans nye hobby og samleobjekt. Han startede med at læse en tegneserie, anbefalet på netop Politikens hjemmeside. Denne gang følte han virkelig han havde fundet en hobby han brændte for, nemlig at læse spændende tegneserier og dele hans læseoplevelser med andre tegneserieentusiaster på internettet. Selvom det var noget så banalt som en tegneserie, så følte han alligevel han kunne fordybe sig i denne hobby og få brugt en masse god tid på netop at læse forskellige tegneserier. Ud over blot at læse tegneserier, begyndte han stille og roligt også at sætte stor pris på hans stigende samling. Han havde allerede lavet plads i stuen til hans flotte samling, som han efterhånden var godt stolt af, når han inviterede hans bekendte tegneserieentusiaster over.

Siden da er tegneseriesamlingen kun vokset sig større og større

Det var ikke kun sjovt og spændende for Frank at læse disse tegneserier, men samtidig også fedt at skabe en kæmpe samling af disse. Han havde nemlig altid sat pris på at kunne samle på noget og nu havde han endelig fundet noget, som han synes var utroligt sjovt og fedt at samle på. Det var noget helt særligt for Frank at stå og kigge på denne prægtige samling, som indeholdte alle mulige forskellige tegneserier fra mange forskellige årgange – deriblandt var der også sneget sig nogle særudgaver og sjældne udgivelser ind, som han havde været så heldig at få fat i.

Måske har denne lille historie inspireret dig til at optage Franks hobby eller lignende selv og det kan kun anbefales. At have en hobby man elsker kan give en masse glæde, som man ikke kendte til før og det er lige meget hvilken hobby det er, bare det er noget man selv holder af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.