Har du en kunstner i maven?

… Eller har du bare en livlig fantasi? At arbejde med sin kreativitet og opdage nye sider af sig selv, er alt sammen noget, du kan opleve på Øse Efterskole. Øse Efterskole har en gruppe af lærere, der står klar til at favne dig og dine ideer. På kunstlinjen ser lærerteamet potentialet idig ogdin kreativitet. Skal du med på holdet?

Kunsthuset vil blive dit ”hood” på Øse Efterskole. Her hænger de kreative ud i to værksteder – et udendørs værksted og et indendørs værksted, der rummer alle forskellige muligheder for at udfolde lige nøjagtigt dine kunstneriske sider. På kunstlinjen vil du få sluppet din indre kunstner fri og lære at udvikle dine ideer og gøre dem til virkelighed.

En efterskole med kunst fag, det er, hvad Øse Efterskole er! Ler, raku-brænding og meget mere er blot en brøkdel af, hvad du kan komme til at arbejde med. Du vil også lære at få opbygget en forståelse for at samarbejde om kunst og kunsthåndværk. Du og de andre elever på kunstlinjen skal inspirere hinanden til at blive bedre. I vil opleve, at man med idéudvikling kommer langt. De største kunstværker skabes gennem samarbejde med hinanden.

Din kunst kommer ud i verden. Du kommer nemlig til at udstille dine værker både på skolen, men også på offentlige steder, så andre kan blive inspireret af dig, og dét du laver.
På Øse Efterskole er vores ønske, at du skal lære at tage springet og tro på dine egne evner og idéer, også selvom idéerne er vilde og risikable. Vi har rammerne til at hjælpe dig på vej til, at du kan skabe dig som kunstner.

Vi mangler dig på Øse Efterskole. Er du klar til at blive udfordret og udviklet, så har vi linjen til dig! På kunstlinjen vil du lære nyt om dig selv, om de elever og ikke mindst om kunst! Du vil blive introduceret for mange forskellige materialer og teknikker i undervisningen. Er du med på holdet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.