Kan man få Royal Copenhagen til gode priser?

Hvem vil ikke gerne have Royal Copenhagen porcelæn til en god pris? Det kan de fleste nok skrive under på, og hos KopK er det muligt. De har altid et stor udvalg af Royal Copenhagen, og det til en pris, der gør det endnu sjovere at købe smukke genstande og porcelæn.
Royal Copenhagen er meget mere en bare musselmalet. Det er en institution, når det kommer til porcelæn og har været det i mere end 240 år. Og det er de blevet, fordi de altid har formået at lade design og kvalitet gå hånd i hånd, fordi de har skabt porcelæn, der passede til de behov, der var til alle tider, og fordi de aldrig har været bange for at skabe noget nyt i samme velkendte kvalitet.
Det er opskriften på succes, og derfor finder du Royal Copenhagen i så mange danske hjem. Det er porcelæn, der henvender sig til alle aldersgrupper og alle typer af mennesker. Om du er til helt hvide tallerkener, til klassisk musselmalet, eller om du foretrækker blomster eller mega mussel, så leverer Royal Copenhagen porcelæn til dit behov. Og det uden at gå på kompromis, for signaturen er aldrig til at være i tvivl om. Der er altid gennemgående træk i alt, Royal Copenhagen laver.
Det giver samhørighed, at har du gamle kopper, som du har fået fra dine bedsteforældre, så er de stadig i produktion, og du kan supplere op eller lave et mix af de gamle kopper med moderne tallerkener og med succes blande nyt og gammel og få et helt andet udseende.

Vis din indre prinsesse frem med dette stel

Her på redaktionen elsker vi Stel Prinsesse, der tydeligt viser sit ophav med de kantede blonder og den blå farve. Her er ingen blå blomster, men smukt dekorerede blondekanter. Og det oser af Royal Copenhagen.
Skabt som et testel, men udviklede sig senere til et komplet stel, fordi det blev populært. Og derfor kan du dække et bord, der er en prinsesse værdigt, eller du kan sammensætte det med de mange andre klassikere. Blonderne og det blå gør nemlig, at stellet passer med det hele, om det er mussel, mega mussel, eller de hvide nyklassikere, så ser prinsesse ud som om, det var meningen, de skulle være sammen.
Og det viser, hvordan det klassiske ophav, der er den røde – eller skulle vi sige blå – tråd hos Royal Copenhagen, altid er så gennemgående og tilsvarende gennemtænkt, at alle designs går op i en højere enhed. Og at de samtidig er skabt for at kunne udvides, når der kommer behov for andre dele. Med en klassisk base kan et design tilføres nye elementer løbende – eller du kan vælge at være traditionel og få dit eget testel, som Prinsesse startede som.

Der er noget festligt over, at have et stel, du kun benytter til det ene formål, og det bliver kun bedre af, at det var det helt oprindelige, tiltænkte formål. Med blondekanten og de smukke blå detaljer kan du lave et klassisk tebord med alt, hvad der dertil hører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.