Køb blækpatroner på PrinterPatroner.dk

Hos PrinterPatroner.dk finder du et stort udvalg af blækpatroner – både originale og kompatible – der passer til alle printere. Vi har både farvepatroner, sorte patroner og fotoblækpatroner, og ved at klikke på dit printermærke kan du se en oversigt over de forskellige modeller. Når du har fundet din printer på listen, klikker du på den, hvorefter du vil se en oversigt over de patroner, der er anvendelige til din printer. Når du har bestilt din blækpatron, og den dukker op i postkassen, anbefaler vi, at du venter nogle timer med at tage den i brug. Hvis det er koldt, kan blækket tykne, og det tager op til fire timer, før det flyder normalt igen.

Sådan håndterer du din blækpatron

Når du køber en ny blækpatron, anbefales det, at du opbevarer den korrekt for at forlænge dens holdbarhed. Blækpatroner kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, og det kan derfor godt betale sig at passe godt på dem. Ved at opbevare patronerne korrekt sikrer du dig en optimal udskriftskvalitet, og du kan samtidig være heldig at forlænge blækkets levetid. Når du har købt en ny printerpatron, bør du ikke åbne forseglingen, før du er klar til at tage patronen i brug. Du risikerer nemlig, at blækpatronen udtørrer, hvilket gør den umulig at anvende. Dog bør den åbnes og tages i brug inden udløbsdatoen. Når du har åbnet forseglingen, bør du installere den i printeren, hvilket er den eneste korrekte måde at opbevare blækpatronen på. Her er den beskyttet mod udtørring. Hvis du vil forlænge blækpatronens levetid, skal du huske at slukke din printer, når den ikke er i brug. Når printeren slukkes, køres blækpatronen på plads, hvilket beskytter blækpatronen. For at undgå indtørring er det desuden en god idé at bruge din printer regelmæssigt, så printhovedet holdes fugtigt.  

Du finder et stort udvalg af blækpatroner hos PrinterPatroner.dk. Vi bestræber os på at ekspedere din ordre inden for 24 timer, hvis vi modtager den på en hverdag. Fragten koster kun 31 kroner med Post Danmark, og vores webshop er godkendt af E-Handelsfonden. Dette er din garanti for en sikker, tryg og forsvarlig handel på nettet. Der er 14 dages returret på alle vores produkter, og vi giver dig 100 procent garanti på både originale og uoriginale produkter. Såfremt du har spørgsmål til vores produkter eller service, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 10 til 14 på telefon 98 48 06 77 eller ved at sende en mail til kundeservice@printerpatroner.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.