Køb dit Hardball-udstyr hos E-tech og slip den indre kriger løs

Køb din nye Hardball-pistol hos E-tech og få lov til at leve alle de skydespil, du har spillet, ud i virkeligheden.

Mon ikke du har prøvet at spille Counter strike før? For så har du helt sikkert også mange gange ønsket, at det var dig, der stod med en rigtig pistol, sådan at det hele kunne føles endnu mere virkeligt. Selvfølgelig uden at der var nogen fare indblandt. Hos E-tech kan drømmen blive til virkelighed, for her kan du købe hardball-våben og udstyr.

Så hvis du kunne tænke dig at skyde i virkeligheden og ikke kun i diverse computerspil, så er hardball pistoler, hvor du skyder med små kugler,
der ikke er farlige at blive ramt af, men samtidig giver det lidt den samme følelse som at skyde med et rigtigt våben.

Hos E-tech finder du et stort udvalg af softguns, hardballs og andre airsoft-våben samt alt det tilbehør og beklædning, man skal bruge, når man spiller. Du finder altså både pistoler, geværer, snipere – alle i vellignende udgaver, sådan at det føles så autentisk som muligt, når du bruger dit airsoft-våben.

På siden finder du også mange forskellige plastikkugler af 6 mm, som er det du bruger i de forskellige softguns og andre våben.
Du får gratis fragt, når du køber for over 500 kroner, og din pakke bliver leveret i løbet af 1-2 hverdage. Derudover har E-tech prismatch, hvilket betyder, at hvis du finder en vare til en billigere pris et andet sted, så matcher E-tech prisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.