Kviklån sms gav Morten en fantastisk dag

En ganske almindelig dag i Mortens liv, tog pludselig en meget stor drejning. Det viste sig nemlig, at han kunne få fat i nogle meget sjældne genstande, som han senere hen kunne sælge videre til en fænomenal pris, og tjente kassen på dette.

Et enkelt Kviklån sms gav pote

Det var en dag, ligesom alle de andre. Morten var på sit kontor, og havde slidt for at få arbejdsopgaverne på plads til tiden. Da klokken sagde 16:00, var han afsted, ligesom alle andre dage. På vejen hjem, ser han en antikforhandler, som han længe havde kigget på. ”Jeg har cyklet forbi forretningen hundrede gange, og hver gang tænker jeg, at det bliver næste gang jeg cykler forbi, at jeg kigger ind i forretningen”. Men denne gang ville han undersøge, om der var nogle spændende ting i butikken. Morten har en stor viden inden for antik, og han bruger meget af sin tid på internettet, hvor han ser på antikke møbler, vaser og samleobjekter. Det viste sig, at et af de mest eftertragtede designermøbler var til salg inde i butikken, og der gik ikke lang tid, før han havde taget en beslutning om, at han blev nødt til at købe denne stol. ”Jeg har længe kigget på stolen, men har aldrig haft pengene til at købe den. Det er en enormt dyr stol, især hvis den er i god stand” siger Morten, og tilføjer ”Da jeg kom ind i butikken, sagde jeg goddag til ekspedienten, som var en ældre herre. Derefter fik jeg hurtigt øjnene hen på stolen, som stod i hjørnet. Det er ikke en særlig udbredt stol, så den havde stået der i flere måneder”. Morten mente at det var rent held, at det lige præcis blev ham, som købte stolen. ”Hvis der var kommet nogle møbel-nørder som jeg selv er, ville de helt sikkert også have genkendt stolens værdi”. Ekspedienten fangede straks Mortens interesse, og blev selv helt i tvivl om, om han ville sælge den, nu hvor han var SÅ begejstreret for at købe stolen, men kunne ikke få sig til selv at sælge den. ”Ekspedienten blev meget nysgerrig, da han så hvor entusiastisk jeg var omkring stolen. Jeg blev nødt til at lægge en dæmper på min entusiasme, for jeg viste hvor meget denne stol var værd”.

Kviklån sms i en genbrugsforretning

Morten fik presset stolen ned i en ganske normal pris, for et stykke møbel af den kvalitet. Herefter skulle der kapital til, og siden han ikke havde nogen opsparing, tog han et Kviklån sms, hvor han kunne låne penge nu i 2016. Til både ekspedienten og Mortens store fornøjelse, gik de begge derfra med en god handel. Senere på aftenen lavede Morten en auktion på et af verdens største online auktionshuse, og fik stolen solgt for intet mindre en 5 gange den pris, som han skulle give nede i forretningen. Med et hurtigt klik, kan man hurtigt låne penge på et Kviklån sms, og det gav pote til Morten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.