Mangler du noget savsmuld til dine grise?

Det er vigtigt at have styr på strøelsen. Hvad enten det er til sine dyr eller blot til sit værksted, så er det vigtigt, at det har en god kvalitet. Få din strøelse hos Dansk Træmel.

Du kan få strøelse, der er 100 procent rå bøg og uden hverken lim, kemikalier, bark og lignende, og der er heller ingen harpiks, der ellers findes i gran- og fyrretræ. Bøg er tilmed også den træsort, der har den største sugeevne overhovedet, faktisk suger den dobbelt så godt som gran- og fyrretræ. Det betyder også, at det er et økonomisk rigtig godt valg. Man behøver nemlig ikke at anvende ligeså store mængder af strøelse, fordi det er mere effektivt.

Fødevaredirektoratet har derudover også testet strøelsen for salmonella og har ikke fundet spor af det. Strøelsen kan altså hurtigt og effektivt opsuge flydende væsker, som let og miljørigtigt kan blive fjernet, hvis det er værkstedet, man mangler strøelse til.
Men man kan selvfølgelig også bruge strøelse til grise, da det er et perfekt underlag for dem at gå rundt i.

Så uanset hvad du skal bruge strøelse til, så kan du finde den bedste slags hos Dansk Træmel, der både er bæredygtigt, effektivt og økonomisk fornuftigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.