Oplev varmen i Spanien

Sommeren har ramt langt de fleste lande, men lige i Danmark er der ikke specielt meget sol og sommer at byde på. Man skulle tro, vi var i midten af november måned, fordi når man kigger ud af vinduet også ser træer og buske, som blæser rundt i vinden. Ikke nok med at det blæser hele tiden, så regner det også ekstremt meget, hvilket gør, at Danmark ikke er det fedeste sted, når man vil have solen i hovedet. Du kommer altså ikke til at få den solbrune farve i Danmark, og du kommer nok heller ikke til at opleve noget ud over det sædvanlige. Dette skal der laves om på, og i denne sommer vil vi råde jer tage til Spanien, ligesom mange andre danskere også vælger.

Vand, varme og historie

Malaga er et af de mest eftertragtede feriedestinationer, når man ser hvor folk rejser hen. Det kan ikke være tilfældigt, at så mange turister vælger at besøge den sydlige del af Spanien, hvor Malaga er placeret. Over denne havneby i Andalusien hænger solen næsten højt hver dag, og den skinner ofte fra en skyfri himmel. Lyder dette fristende, så bestil flybilletter til Malaga og bliv en del af de ca. 500.000 mennesker som allerede bor der. I vil ikke fortryde at rejse hertil, fordi Malaga er et af de skønneste steder, når det kommer til at holde ferie.

Her finder du noget af de lækreste, varmeste og klareste vand. Er du og din familie en flok vandhunde, er dette det helt rigtige sted for jer, når I skal på ferie. I Malaga er der rig mulighed for at få den brune glød nede ved stranden, når man bader samt nyder hele klimaet her. Ud over vandet og solen byder byen også på meget andet. Er din familie interesseret i kunst burde I besøge et museum, som huser nogle af de mest værdifulde malerier og skulpturer. Picasso-museet hedder det, og du kan nok godt regne ud, hvilken kunstner der præger dette museum, og synes I det lyder spændende, er det klart et besøg værd. Kunne I også tænke jer at se en af de berømte tyrefægtnings arenaer, er der også mulighed for det. La Malagueta hedder arenaen, og her kan der være op mod 14.000 tilskuer, hvilket vidner om en stor interesse for denne sport. Er kirker noget I synes om, så er Santuario de la Victoria en kirke I skal se, hvis i vil se et skønt syn ud over det sædvanlige.

Hvad med prisen

Der er mange ting at se i Malaga, og det er derfor mange vælger at besøge stedet. Vi tror da også, at I vil synes godt om stedet, og hvis noget af ovenstående lyder spændende, så hop ind på Rejsepriser.dk, og find ud af hvor meget I skal slippe for en ferie i Spanien med varme og vand. Det er selvfølgelig aldrig helt billigt at rejse til udlandet, men det kan gøres for en fornuftig pris, hvis man leder længe nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.