Sådan Bruger Du Motion Til At Date

Har du endnu ikke fundet den eneste ene ved du sikkert hvor svært det kan være at date. Først skal man finde en at tage på date med, og det kan være besværligt nok i sig selv. For hvor finder man lige en der har samme interesser, ser pæn ud, er sød at tale med, og som også vil på date med en selv. Nå, men i hvert fald når man så har fundet en der gerne vil på date med en skal man have planlagt en date der på samme tid er sjov og grænseoverskridende, interessant men ikke for vild, velplanlagt men ikke manisk detaljeret. Også det er lidt af en udfordring. Men hvis du godt kan lide at bruge din krop er der en genvej til at klare alle disse ting og tage på den perfekte date. Det kan du læse mere om her:

Start med at find en date

Det første du skal gøre er selvfølgelig at finde en date, og her kan du med fordel bruge en af de mange online datingsider der findes. Der er ret mange, så for at skabe dig et overblik kan du bruge en side som Finddatingsider.dk der har specialiseret sig i netop dating.

Her kan du også se om der er nogen datingssider der koster mere end andre, eller om der er nogen som handler om en af de interessere du har.

Når du så har fundet din side (eller flere, man kan jo godt være på flere datingsider) kan du bare oprette dig og begynde at skrive til folk. Når du så har fundet en date kan du jo tage på en af de her gode dates:

Løbetur

Hvis både du og din date kan lide at løbe er det oplagt at tage en løbetur sammen. I får set hvordan I ser ud svedige, kan mærke om jeres rytme passer sammen, og så får man også vist den anden hvor fin en krop man har. Hvis der er en skov i nærheden kan det være meget romantisk at løbe en tur i skoven, eller I kan gøre det til en udflugt så I f.eks. løber ud til en strand, spiser en is og går lidt på stranden og så tager toget tilbage til byen. Så får I både løbetur + is + strand + tid i toget til at snakke. Win-win

High roping

En anden rigtig god mulighed er at tage ud på high roping som basalt set er klatrebaner højt oppe. Det kan både være indenfor eller udenfor, og det er nok en god ide at høre inden om din date lider af højdeskræk da men er meget højt oppe. Man er selvfølgelig forsvarligt spændt fast med sikkerhedsline og der er også faldnet under, men det er stadig meget grænseoverskridende. Men samtidig også utroligt sjovt, og det vil garanteret ikke være noget han eller hun har prøvet mange gange før (hvis overhovedet). Det vil være noget din date går hjem og fortæller venner og veninder om, og du kommer til at stå som den person der gav en fantastisk oplevelse. Måske bliver det til noget mellem jer, måske ikke, men et bedre udgangspunkt får I ikke.

Klatrevæg

Mange af principperne bag high roping er de samme med klatrevæggen, og også her er det en god ide at tjekke for højdeskræk inden du bestiller tid. Med klatrevæggen kan det føles som om I gør det mere sammen, og man har bedre mulighed for at stå sammen på toppen af væggen og kigge ned – eller måske give hinanden en hånd eller to hvis det bliver lidt svært, og så er det som regel nemmere at komme til end high roping.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.