Sådan Får Du En Nem Slankekur

Vi hører tit om hvor slemt det er at være på slankekur. Hvor hårdt det kan være at skulle tabe de der 5 eller 10 (eller måske mere) som man gerne vil af med så man kan passe det tøj man gerne vil og se ud som man gjorde i sin ungdom (eller i hvert fald næsten).
Vi hører om at det er hårdt at skulle holde op med at spise alle de usunde ting, at det et besværligt at man hele tiden skal tænke over hvad man putter i munden, og hvordan det hele ville være meget nemmere hvis man bare kunne tabe sig og leve som man altid har gjort.

Det kan man selvfølgelig ikke, for grunden til at man har taget på er jo at man har levet lidt for usundt, og det skal der jo gøres noget ved. Men når det så er sagt så kan man faktisk gøre rigtig meget selv for at få en nem slankekur der både slanker og er til at gennemføre. For vi ved jo også godt at noget af det værste ved de der hårde slankekure, det er at de ikke holder i længden. Det kan godt være at man taber sig nu og her, men hvis man ikke kan holde til at være på diæt for evigt (og hvem kan det) ja så kommer kiloene hurtigt tilbage, og det er der jo ikke nogen der vil have.

5 2 Kuren er en nem slankekur

Ja, nu kommer vi så til det. Hovedpointen med dette indlæg. Det er nemlig sådan at der findes en slankekur der hedder 5 2 kuren og som er en slankekur hvor man i store træk faktisk ikke behøver lave sin livsstil så meget om. Du skal selvfølgelig spise lidt anderledes, det er klart, men du kan godt fortsat spise både dessert og kartofler, og det er ikke sådan at du pludselig skal til at lære at lave en masse nye retter. Du skal bare sørge for at du to dage om ugen holder fastedag og her spiser meget lidt. Det må da siges at være en nem slankekur.

Sørg for at få motion

Ja hvis du vil have en slankekur der både er nem og effektiv kommer vi ikke uden om at det er en god ide at lave lidt motion. Det sætter forbrændingen op sådan at du hurtigere taber dig og så hjælper det også til at du kan føle at der sker en fremgang. Hvis du skal vælge noget kan du f.eks. vælge at begynde at gå ture (og gerne gå lidt hurtigt sådan at det bliver en slags power walk) eller du kan løbe eller måske begynde at løfte vægte nede i styrketræningscentret.

Alle tre forslag er noget hvor du meget hurtigt kan mærke at det går fremad og det vil give dig et boost der sørger for at du vil synes at resten af slankekuren kommer til at gå super nemt. At power walke eller løbe bliver også endnu nemmere jo mere du taber dig, så det er en ren win win situation du står i hvis du både følger 5 2 kuren og begynder at træne samtidig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.