Sådan holder du håret og huden ved lige

Du kender garanteret det med at have en dårlig hårdag ligesom så mange andre, og engang i mellem forekommer de dage når vi har aller mindst brug for dem. Hvad gør du så? Du kan starte med at læse denne artikel, som vil præsentere dig for en masse gode hårprodukter som vil redde dig for fremtidige dårlige hårdage!

Shiseidos hårprodukter kan redde dit hår

Vinteren er stadig i fuld gang, og ikke nok med at vi fryser, vores hår bliver også tørt og ødelagt af kulden. Det er ikke altid nemt at skulle holde liv i de lange lokker, men der er en løsning for dig, så du slipper for at skulle klippe det hele af. Hårprodukter fra Shiseido har alt fra shampoo til olie der kan redde dit hår. De kommer i en overskuelig prisklasse, og kan hjælpe dig igennem den lange vinter. Selvom vinteren kan vare længe, så kan du nu gå igennem den med flot frisure. Det er vigtigt at man tager sig af sit hår specielt her om vinteren, hvor det har mest brug for det. De forskellige hårprodukter kan give dit hår liv og redde dine livløse lokker. Det er aldrig sjovt at rende rundt med spaltede spidser, så derfor bør du tjekke hårprodukter fra Shiseido. Olierne fra Shiseido er gode hvis dit hår har behov for intens pleje. Hvis du leder efter et hårprodukt der blot kan give dit hår et løft, så vil dry shampoo være noget for dig. Dry shampoo giver dit hår liv, og får det til at se mindre fedtet ud. Perfekt hvis du er på vej ud af døren og ikke lige nåede i bad.

Der er også pleje til mændene

De fleste mænd bruger ikke hårprodukter – i hvert fald ikke i så store mængder som kvinder ofte gør, så i har nok ikke det store behov for at købe hårprodukter fra Shiseido, så derfor er der andre muligheder for jer mænd. Der findes nemlig en hel kategori der hedder ”Shiseido Men”, som er produkter mænd har mere behov for. Der er alt fra øjencreme til ansigtsrensere for mænd. Shiseido men er simpelthen en hel side der er tilegnet mænds behov. Har du tendens til store sorte rander under øjnene? Så er Shiseido mens øjencreme lige noget for dig! Den sælges i en tube som du smører under dine øjne og lader sidde. Det giver en kølig fornemmelse under øjet, og kvikker dig derfor op. Mænd kan også have behov for at rense ansigtet, men i har måske ikke lyst til at vaske jeres ansigter og dufte af roser, men måske en lidt mere mandig duft. Derfor har Shiseido Men valgt at sælge ansigtsrens der dufter lidt mere af mand. Dertil findes der også ”wrinkle corrector”, som hjælper med at skjule de små rynker, og flere forskellige cremer.

Selvom mænd ikke bruger så mange hårprodukter, så er det vigtigt at der også er skønhedsprodukter til mænd. Duftladen har hvad du søger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.