Skaf dine ansatte den rigtige gave

De slider og slæber hver dag fra 8:00 til 16:00 for din skyld. Selvfølgelig også for deres egen skyld, eftersom de jo får udbetalt løn. Dette bliver dog glemt, når den årlige firmagave til jul skal falde, fordi her forventer langt de fleste en lille lækker ting fra deres chef, og måske er det egentlig forståeligt nok. Uanset hvad der er rimelig eller urimeligt, så bliver man som chef nok nødt til at lade en lille gave falde af til sine ansatte. Dette er en god måde, når man vil sige tak til sine ansatte og tak for deres gode indsats i virksomheden. Gaver fra arbejdsgiver er altså efterhånden blevet så normalt som selfiestænger.

Regler omkring gaver

Det kan virke simpelt bare at købe nogle gaver til sine ansatte, men det er altså ikke altid så let som det lyder, fordi på området for gavekøb er der nemlig en række regler, som man skal overholde, hvis man ikke vil få nogle ubehagelige overraskelser som arbejdsgiver. Enhver erhvervsdrivende har en stor rival, og det er skat. Skat skal man holde øje med, når man er på gaveindkøb, hvilken man gør ved at lige at sætte sig ind i området. Der er eksempelvis beløb, som man ikke skal overskride, når gaven skal købes. Overstiger du disse beløb, vil man opleve, at man vil blive beskattet, hvilket ikke er specielt sjovt. Vi vil gerne have det optimale ud af gavesituationen, og derfor skal du som arbejdsgiver sætte dig godt ind i reglerne, da det vil hjælpe alle i virksomheden på bedst mulig måde. Er du ikke så meget inde i reglerne, og måske er det endda første gang, at du skal købe gaver. Der er heldigvis gode råd at hente, som du kan tage til dig, inden du vælger at gå på shopping. Læs alle firmagave regler her, og vær sikker på du overholder det hele.

Hvad skal de ansatte have

Det er let nok at finde et beløb samt overveje at give en gave, men hele problemet opstår, når man faktisk skal finde gaven, som man vil give sine ansatte. Der er mange muligheder, når det kommer til gaver, og man behøver altså ikke være super kreativ, fordi så meget forventer de ansatte heller ikke. For dem er det mere skulderklappet samt det, at du tænker på dem, der tæller. Derfor mener vi den sædvanlige kurv er en sikker vinder. Fyld den op med noget slik, en vin og chokolade. Dette går rent ind hos de fleste, og det er altså et sikkert valg, når du skal finde gaven. Måske mener du ikke dette alligevel, er det rigtige valg, fordi det kan godt være, at det er lidt for standard med en kurv. Så køb firmagaven her, fordi så kan du sikre dig, at de i hvert fald har et gavekort, som de kan bruge på lige hvad de vil. På den måde vil dine medarbejdere få det optimale ud af deres penge, da de jo selv kan vælge hvad de vil have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.