Sommertips til boligen anno 2017

Når det handler om boligindretning, så er det altid svært at finde ud af hvordan man egentlig skal indrette sig. Oftest handler det om, at finde den stil der bedst passer til ens individuelle stil og præference. Dog er det en meget dynamisk branche, hvilket også gør, at måden man indretter sig på i år, ikke nødvendigvis er moderne næste år. Størstedelen bliver inspireret via de sociale medier, såsom Facebook eller Instagram. Lynhurtigt kan der skabes trends, som falder i god smag hos størstedelen af den danske befolkning.

Generelt har vi haft en tendens til i norden, at indrette os meget minimalistisk og enkelt.

Det er de rene linjer, med simple og stilrene farver. Typisk er det sort og hvid der går igen, men senest har også pastelfarver, eller enkelte markante farvetoner været med til at bryde stilen op. Det kan eksempelvis gøres ved at male en bagvæg i anden farve, for at give rummet noget kontrast og liv.

Den røde tråd i rummet

Ligesom når man kigger på rummet overordnet set, så er de små brugskunst artikler også ekstremt vigtige i en enhver boligindretning. Det bedste råd som gives af alle eksperter, er at følge sin mavefornemmelse, også gøre det som føles mest rigtigt for en selv.

Dog er det ligeledes vigtigt at bevare den gode struktur og orden, da et alt for rodet rum kan ødelægge selv den bedste boligindretning. Derfor er det en god idé at bevare rummet simpelt, men samtidig personligt – såsom anvende billeder, malerier, eller historiske genstande, som har en bestemt betydning for en selv. Som gæst kan man med det samme mærke sjælen i rummet, hvis det er indrettet med charme og personlighed. På den måde er det faktisk også bevist, at man lettere kan føle sig hjemme og tilpas. Det er ekstremt vigtige kriterier, som de fleste nok vil tillægge en stor værdi.

Ekstrem populær over sommeren 2017 – IGEN!

Selvom man siger denne brugskunst branche er ekstremt dynamisk og hurtigt ændrer sig, så er der alligevel en tendens til, at det ekstremt populære danske mærke Kreafunk igen vil være super populært i sommeren 2017.

Det er morderne højtalere og lyd, som er perfekt til de sene sommeraftener, eller strandturen, da størstedelen af deres produkter kan medbringes via deres trådløse tilkobling. Blandt andet har den danske forbrugerside bedste10 lavet en test af den mest populære vare i deres unikke portefølje; nemlig en kreafunk aglow test, som findes ved at følge linket. Den er ekstremt fyldestgørende og kan give dig en indikator omkring, hvorvidt det er det rette produkt, som skal stå på din sommerønskeliste, når det kommer til boligindretning og brugskunst.

Tænk logisk og indret efter dit behov

Det er altid en god idé at gøre sig nogle overvejelser omkring hvilke brugskunst artikler, man ønsker at købe ind til sommeren.

Tendensen siger, lyst og åbent, men samtidig minimalistisk og lækkert. Over de seneste år, er det blevet populært at tage det grønne naturlige liv med ind i hjemmet, såsom planter, da det igen er med til at give livet og charmen i boligen.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.