Søren er glad for LED pæren

LED pæren er blevet vores allesammens darling. Vi elsker den, og vi har gjort den til vores. Inden for kvalitet er LED pærer bedst i test i 2016. Dette kender Søren nu til, men det gjorde han ikke til at starte med. Her var han lidt ligeglad, og gik bare efter hvad han altid valgte. Men da han prøvede LED pæren blev han yderst positiv overrasket. Det gjalt også for hans familie, der så mange fordele ved udskiftningen.

Hvem Søren synes LED pæren henvender sig til

De fleste har fundet ud af, at det er en fed fidus at købe LED pærer i stedet for halogen pærer. Det gælder for alle aldersgruppe, men det gælder dog mest dem, som er blevet opmærksom på denne fidus. Mange gør bare som de plejer som Søren gjorde, og tror ikke på, at de skulle være bedre. LED pærer er dog bedst i test i 2016, og der er kun gode grunde til at investere i disse. Unge som gamle kan vises at være målgruppen for at købe LED pærer, da begge aldersgrupper er interesseret i miljø og/eller økonomi. For de ældre, kan der måske være lidt et overgangsbesvær, fordi de i højere grad er vant til at benytte de ældre halogen pærer. Men dette har været en glidende overgang, som det også var tilfældet for Søren. De fleste steder, sælges der i langt højere grad LED pærer frem for de klassiske glædepærer, f.eks. på en side som mrperfect.dk.

Testvinder

Én af grundene til, at Søren anbefaler LED pæren er bla., at LED pærer er bedst i test i 2016. Det handler også om de mange fordele der er forbundet med dem. Du sparer op til 85 % på din elregning, og en LED pære kan brænde i 50.000 timer. For en klassisk halogen pære, gælder det, at den skal skiftes efter 1,5 år. Så kan man ellers selv gå i gang med at regne. LED pæren udskiller også langt mindre CO2 og er derfor god for miljøet. Denne faktor er en faktor, Søren vil være mere opmærksom på, grundet de mange klimaforandringer. Jo mindre CO2 der slippes ud, jo mindre bliver miljøet belastet. Elektriske lyskilder bruges af alle mennesker, stort set, og det at vi alle bruger LED pærer vil gøre en markant forskel for miljøet. Søren tænkte i starten, at det ikke har den største effekt om man udskifter alle halogen pærer, men det har det i det store billede.

Søren er meget tilfreds

Søren har i ca. et år haft LED pærer installeret, og han er ovenud tilfreds. Han havde ikke troet at en så lille forandring, kunne gøre så meget godt. Han er rigtig glad for, at han i sin tid gjorde det, og han ved ikke hvad han skulle have gjort uden denne viden. På børnenes værelser, er Søren også i gang med forskellige eksperimenter med noget sjovt belysning med LED. Det er hans piger rigtig glade for, fordi de ser en glad for der hygger sig utroligt meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.