Står den årlige firmafest for døren?

Pep firmaarrangementet lidt op og tag dine kollegaer med i Frederiksdal Klatrepark, hvor I får prøvet en masse forskellige grænser af på en god måde.

Kunne dit firma trænge til at blive rystet lidt sammen? Eller har I den årlige firmafest inden for en overskuelige fremtid? Så er her et forslag til, hvad I som firma kan lave for at blive rystet godt og grundigt sammen. Frederiksdal Klatrebane, der ligger i Virum nær Lyngby har de perfekte omgivelser til jeres næste firmaarrangement eller teambuilding. I skal bare bestille tid og møde op på dagen, så sørger de for resten hos Frederiksdal Klatrebanen, sådan at I får et rigtig vellykket arrangement.

Med et sådant arrangemt kan du være sikker på, at det ikke kommer til at ligne eller minde om noget, I laver til dagligt. Og det kan være rigtig sundt for en flok kollegaer at lave noget andet sammen end blot at sidde på kontoret og arbejde. Det er godt at komme ud at røre sig, arbejde sammen på nye måder og snakke om andre ting end noget, der vedrører arbejdet.

​​En klatresession i Til Tops Frederiksdals Klatrebane stiller krav til samarbejde fra alle deltageres side, og det sikrer, at deltagerne støtter og hjælper hinanden, når deres grænser bliver afprøvet – både psykisk og fysisk. Al sikkerhed er selvfølgelig i top på Klatrebanen, sådan at I aldrig skal være i tvivl om, at der er noget, der ikke er, som det skal være. Du kan derfor trygt tage dine kollegaer under armen og invitere dem til et anderledes firmaarrangement nær København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.