Tag trenden med til den gamle skole

Mode er et meget bredt begreb. Det er en meget dynamisk branche der hele tiden ændrer sig. Dette gør også at det kan være svært at sætte trenden, eller spotte hvad den næste modebølge bliver. Selvom der findes rigtige eksperter på området, er det heller ikke altid at de er lige enige. Ofte er det rollemodellerne, eller “infulencers” der er med til at flytte moden. Store modefirmaer allokerer store ressourcer til netop dette, gennem en aktiv og strategisk marketingindsats.

Tuxer tør tænke nyt
Firmaet Tuxer tør i den grad at tænke nyt. Hele forretningen er bygget op omkring retro tøj, og man føler straks ligegyldig om man træder ind i deres fysiske butik på strøget i København, eller deres webshop, at her tør man være anderledes og innovativ. Det er det der skal til, da mode netop også siger rigtig meget om ens persona. Mode er karakter der udadtil er med til at danne et førstehåndsindtryk, der i mange henseender kan være altafgørende for succes eller fiasko.

Helt overordnet arbejder Tuxer med retro tøj. Deres helt store speciale omfatter retro kjoler. Kjolen har igennem hundredvis af år været et meget feminint stykke tøj, der i bedste velgående får lov at leve videre år efter år.

Med et udvalg som Tuxer, får man virkelig lov til at rykke sine præferencer, og måske for nogle, komme ud af sin comfort-zone. Butikken er god til at komme med inputs, og ikke mindst være behjælpelig med at finde lige nøjagtig den kjole der bedst egner sig til en selv.

Hvad sker der i 2019
Det er igen svært at spå om hvad den næste trend bliver.

Vi har netop afsluttet en vinter/ efterårskollektion, og begynder så småt at fokusere på forår/ sommer. Det som man allerede nu taler om, er lysten til at eksperimenter og turde i forhold til ens stil. Gennem de sidste par år, har stilen generelt været meget sikker, både i forhold til basic-tees, kjoler, og bukser – hvor man nu langsomt ser en tendens til at det igen må blive en lille smule mere spraglet, karakteristisk og anderledes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.