Ure til mænd

 Er du en mand og går du op i dit udseende, så skal du også have et ur, der passer til din stil. Her kan du finde ure til mænd. Herreure findes i mange modeller og forskellige designs, det handler om at du finder det ure, der matcher din stil bedst. Et ur er ikke bare et ur, det er ikke kun et redskab for at se hvad klokken er – et ur er meget mere. Mennesker du møder for første gang, kigger på dit ur, dit ur afslører mere end du tror om dig.

Dit ur afslører din personlighed og stil. Mænd har en gammel tradition for at bære armbåndsure. Et godt ur er kvalitetsure. Det skal kunne holde længe også når du er på farten. Forestil dig du sidder til et vigtigt møde, der er ikke et ur inde i lokalet, så kan du heller ikke trække din mobil telefon frem og se på hvad klokken er – det er pinligt og det vil signalere ”jeg er ligeglad med jer,” men hvis du til gengæld har et armbåndsur, kan du se hvad klokken er døgnet rundt, uanset hvor du er – uden at det sender forkerte signaler.

I en mere og mere moderne verden er mange gået fra de traditionelle armbåndsure – i dag bruges armbåndsure måske mere som accessoirers, men der vil være situationer, hvor du ikke lige kan tage din mobil telefon frem og se hvad klokken er, der vil også være tider, hvor din mobil telefon er løbet tør for strøm – derfor er armbåndsure ikke noget yt.

Et rigtigt herreure kunne også være en udmærket gave idé – det er så svært at finde gaver til mænd, fordi de aldrig ønsker sig noget og fordi de ikke har et sås tor shoppe-forbrug som kvinder, men et ur i god kvalitet, kan du vel altid bruge.

Ure til kvinder

Dameure er til damer men også unge piger/kvinder der er målbevidste, dameure er til de stilbevidste. Mange kvinder bruger dameure som accessoirers – derfor har mange kvinder forskellige ure i forskellige designs. Markedet er stort, du kan vælge alt fra læderrem til urlænke med stål og guld. Dit valg er ikke ligegyldigt. Dit valg skal matche din påklædning men det skal også passe din stil. Med andre så fortæller dit ur valg, meget om din personlige stil og dine evner til at kombinerer ting sammen.

Dameure er en alle tiders gave idé til konen eller mor. Det kan være så svært at finde den perfekte gave til hende – kvinder er så krævende, det skal være god kvalitet, det skal være unikt og idéen skal være original. Du kan købe et flot armbåndsure i god kvalitet, få den pakket elegant ind, også kan du for eksempel give gaven på en speciel måde – du kan synge en sang inden eller holde en kort tale. Det vil være en helt særlig og næsten højtidelig måde at overrække en gave på.

De første mennesker du møder på din dag, kigger på dit ur, for at få en fornemmelse af din stil – derfor er det ikke ligegyldigt med dit ur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.