Hvordan vælger du det bedste produkt?

Som forbruger i dagens Danmark er vi efterhånden ved at blive mindre resistente overfor reklamer, da vi møder dem over alt på vores vej. Et øget forbrug af sociale medier har bevirket, at selv når vi bruger vores telefon eller iPad, så bliver vi ligeledes præsenteret for et stort udvalg af reklamer. Derfor glemmer vi også ofte at lytte til disse reklamer, samt at vi har mistet tilliden til at det fremviste produkt nu også er det bedste.

Det hænder at vi mangler nye produkter, både dyre som billige. Selve købsprocessen er ikke så indviklet, når det omhandler et produkt til 100-200 kroner, men bliver dog straks mere kompliceret, når vi snakker større produkter som runder en markant højere prisklasse. Her vil man ofte være overbevist om at man køber det bedste, og ikke blot falder for en tåbelig reklame, som man lige har set. Vi forsøger herunder at give dig et enkelt, men super brugbart råd til når du skal ud at købe større produkter, som koster mere end impulskøbsgrænsen tillader.

Sådan gør du

For bedst at sætte det hele i perspektiv, så forsøger jeg at tage fat i et tænkt eksempel, hvor vi belyser det muligheder du som forbruger har. Hvis vi tager et kig på et produkt som en støvsuger, så kan det være svært at vide hvilken model der er bedst. Hvor får man mest værdi for pengene?

Det som du gør, er at du tænder din computer og hopper på Google og søger efter en test af den pågældende vare – i dette tilfælde ville du skulle søge på støvsuger test 2018, for at få de seneste tests, samt finde den mest relevante. Så er der ofte en masse uddybende information du kan benytte.

Dermed er det ikke sagt, at du ikke skal undersøge hvad du køber til 100-200 kroner, da der også her er en stor forskel på de forskellige produkter. Blandt andet er et produkt som panserglas til smartphones et super spændende produkt, hvor du virkelig kan finde kvalitet og billigt skrammel. Så derfor er det vigtigt du også gør dit forarbejde med et produkt som dette.

Det var en hurtig guide, men jeg håber at du kunne bruge den til noget, det er i hvert fald vigtigt at man ikke betaler mere end højest nødvendigt for sine produkter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.